Vot pentru un popor de tâmpiți

votat.jpg

Avem doua Românii.
România celor care muncesc de dimineața până seara, micii întreprinzători, studenții, tinerii, cei cu studii superioare, familiștii.
In general aceștia locuiesc in mediul urban, nu au foarte mult timp liber pentru a urmări programale TV.
Ei produc tot PIB-ul României, fiind impozitați de statul român cu 70% din ce produc. Din munca lor se platesc pensii, ajutoare sociale si salariile celor peste 1.2 milioane de bugetari.
Sunt maxim 4 milioane de de români care formează aceasta Romănie productivă. Numărul acestora ar trebui sa fie dublu, dar alți 3-4 milioane de romăni au ales sa lucreze si sa locuiască in alte țari.
Aceasta Românie productivă, este suprimată de o imensă masă de corupți, analfabeți, asistați social, betivi, mafioți și alte categorii de profitori.
Regret ca trebuie sa o spun (scriu) atât de direct, pentru ca iubesc România, dar este o țară de proști.
Urăsc prostia, lenea, corupția, mentalitatea de genul „lasă că merge și așa”, impostura, și imoralitatea acestei Românii.
E posibil ca acest articol sa nască unele polemici, pentru ca sunt mulți cei care la umbra unui naționalism rigid si stupid, cred ca romănii sunt cel mai inteligent si frumos popor.
Cred ca e timpul să privim cu realism cine suntem de fapt, sa spunem lucrurilor pe nume:
– peste 40% dintre români citesc prost, sau nu stiu deloc sa citeasca, sunt analfabeti functionali.
– peste 80% dintre români sunt foarte religiosi și/sau superstițioși.
Nu trebuie sa apelam la cercetări științifice pentru a ințelege ca doar un popor de tâmpiți poate alege ani la rând aceeași gașcă de corupți și de penali.
De atația ani, in lipsa unei alternative viable am fost nevoiți sa votăm răul cel mai mic și constatăm „cu surprindere” ca ne merge din ce in ce mai rău.
Nu avem o clasa politică capabilă sa genereze și sa susțină proiecte si legi pentru debirocratizare, scăderea impozitelor, lupta anticorupție, educație, sănatate, impozitarea cultelor, reducerea numărului de parlamentari, protectia mediului, dezvoltarea turismului (este o vorbă care spune: România, ce țară frumoasa, pacat ca e locuită), programe pentru cresterea demografica, programe de apărare și o armată profesionistă, și multe altele.
Nu avem nimic, dar avem speranță … speranța ca va fi mai bine.
O sa merg la vot. Nu fac parte din categoria spălaților pe creier care cred ca boicotează votul neparticipând.
Va conta votul meu? Probabil ca nu, dar cel puțin voi contrabalansa votul unui analfabet bețiv care primește ajutor social și din munca mea.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close