Unica Real Madrid

rm12.jpg

Real Madrid a devenit prima echipă din istoria Champions League (în actualul format al competiției) care câştigă trofeul pentru doi ani la rând și atinge borna cu nr.12.

Cardiff e casa lui Bale, dar el nu a fost inclus in formula de start. Zidane alege corect și îl preferă pe Isco care are un final de sezon senzațional, fiind un element esențial pentru succesul echipei blanco.
După un început controlat de Juventus, Real începe să dicteze ritmul și puncteaza prima (20′) prin Cristiano Ronaldo care finalizează un contraatac fulgerator.
Golul egalizator reușit de Mandzukic, in minutul 27 (după o eroare a lui Navas – care în opinia mea este departe de valoarea coechipierilor sai), a reprezentat doar o tresărire de orgoliu a „batrânei doamne”.

În repriza secundă am asistat la o dominare cvasitotală a echipei conduse de Zidane, acest lucru reflectându-se și pe tabela de marcaj a stadionului „Millenium”, Casemiro (61′), Ronaldo (64′) si Asensio (90′) ducând scorul la 4-1 in favoarea celei care avea să devină noua (si vechea) campioană a Europei.
Juventus nu pierduse niciun meci în actuala ediţie a Ligii Campionilor şi încasase numai trei goluri până la meciul cu Real Madrid.

Real Madrid continuă să scrie istorie!

Urmează sărbătoarea în capitala Spaniei, în Plaza de Cibeles – locul tradițional unde se celebrează succesele echipei blanco (duminică, 4 iunie, ora 20.15), și apoi pe legendarul Santiago Bernabeu (ora 22.00).

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close