Statul a plătit datoriile TVR către stat

tvr.jpg

Președintele director general al TVR, Irina Radu, a anunțat că institutia pe care o conduce și-a plătit datoriile istorice către bugetul de stat.

„Apropo și de ce s-a mai scris despre banii pe care ni i-a alocat statul roman, Ministerul de Finanțe, acești bani au folosit în mare parte ca să ne platim datoria, pentru a rezolva o problema de ordin național pană la urmă. Asta nu inseamnă, cum s-a scris până acum, că dintr-o dată suntem bogați și vom face și noi emisiuni de 150.000 de euro ediția.”

a declarat Irina Radu.

Potrivit unui comunicat al televiziunii, datoria fiscala achitată a fost de 522 de milioane de lei.

Tradus în termeni mai simpli: statul (adică noi contribuabilii) a platit datoriile TVR (pe care nu le-am facut noi contribuabilii) către stat!
Și mai simplu: munciți ca proștii, platiti taxe la stat, pentru ca din bugetul național să fie achitate extravaganțele celor din conducerea TVR.

Ne spune d-na Irina că datoria TVR este o problemă de ordin național.
Da, este, dar în alt sens: adică ar trebui ca instituțiile abilitate să se autosesizeze și să ancheteze pentru ce s-au cheltuit acele sume (și cine a facut-o) care au determinat o asemnea datorie colosală către bugetul de stat.

Grație unei alte legi marca PSD 115 milioane de euro s-au dus pe Apa Sâmbetei.

România e unică …

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close