S-o îmbrăcăm pe „duamna” Varga!

Care d-na Varga?
Duamna Violeta Varga este noul inspector școlar județean la Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, și mi se pare, după pozele pe care duamna le afișează public pe contul ei de Facebook, că are nevoie de niște haine.

Cum sunt o persoană cu accente de bun samaritean, am zis s-o ajut, să îi ambalam „superbele” forme în ceva mai potrivit pentru acest anotimp.
Problema este că atunci când s-au împărțit cunoștințele de stil vestimentar, am lipsit, așă că o să încerc să improvizez.
Cu siguranță că un palton elegant și o pereche de ghete sunt un must.

Nu reușesc să identific un articol vestimentar pentru acoperirea acelei parți a feței care iese atât de mult în evidență: buzele…
Ajutorul vine din nou de la retailerul multibrand Answear, în a cărui ofertă se regăsesc produse de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, iar portofoliul magazinului online cuprinde peste 300 branduri internaționale de top. Cred că am să optez pentru o eșarfă sau un fular, rămâne să aleg doar modelul și culoarea.

Nici alegerea lenjeriei intime nu este un task simplu, dar având în vedere profilul duamnei, cred ca dacă aleg ceva mare (xxl) și roz, n-am cum să dau greș. Există și varianta în care sa renunț complet la acest accesoriu, oricum, se pare că duamna nu-l utilizează în mod frecvent, preferă să-și elibereze și etaleze proeminențele.

Să-i punem ceva si pe cap? În cap oricum… cred că e tardiv. Am găsit ceva care cred că i se potrivește aici (mi-a plăcut textul inscripționat pe produs).

Cam asta ar fi, sper că am reușit ca utilizând cunoștințele mele limitate în materie de modă, să o ajut pe duamna Violeta Varga să depășească cu succes anotimpul rece.
Să ne vedem sănătoși în primăvară!

N.a. – acest articol este un semi-pamflet, și este scris pentru concursul SuperBlog 2017.

Comentarii Facebook:

Share this post

1 Reply to “S-o îmbrăcăm pe „duamna” Varga!”

  1. Natural spune:

    Daca n-ai imbracat-o cu o rochie pana la genunche dupa ultima moda din manualul de sport, tot degeaba. Nu esti in tendinte, imi pare rau anticipat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close