Povestea unei finale de vis – Simona Halep câștigă Mutua Madrid Open

Simona Halep a cucerit pentru al doilea an consecutiv turneul Premier Mandatory de la Madrid, învingând-o în ultimul act pe Kristina Mladenovic, 7-5, 6-7 (5), 6-2, dupa 2 ore și 44 de minute.

Prin amabilitatea unui bun prieten (căruia îi mulțumesc încă o dată), am beneficiat de oportunitatea de a urmări finala din tribunele arenei Caja Magica, dintr-o poziție privilegiată.
Am mai spus-o, dar îmi face o deosebită plăcere să o repet: este un sentiment minunat să fii prezent la astfel de partide, să afișezi cu mândrie tricolorul românesc, să susții sportivii români, și să fii privit cu admirație de cei din jur.
Sunt momente unice, pe care (parafrazând o celebră reclamă) banii nu le pot cumpra.

Halep a câștigat primul set după o revenire marcă înregistrată, câştigând patru game-uri consecutive de la 3-5.
În setul secund, se merge cap la cap, se ajunge în tie-break – unde după un duel aprig, Mladenovic se impune (7-5).
În setul decisiv Mladenovic se simte tot mai stingheră în „casa magică” a jucătoarei române, Simona reușește primul break, apoi se distanțează si încheie setul cu un clar 6-2, adjudecându-și victoria.

Simona ridică trofeul care strălucește minunat în lumina reflectoarelor de la Caja Magica, mulțumeste celor apropiați, organizatorilor, spectatorilor, și promite să revină și în 2018.

Este a treia finală pe care Simona o joacă la Madrid, și a doua pe care o câștigă (anul trecut a învins-o pe Dominika Cibulkova, in 2014 fiind învinsă de Maria Sharapova).

Comentarii Facebook:
Acordă o notă acestui articol:
Sending
User Review
5 (2 votes)

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close