Piteşti, aaa… în ce judeţ?

pitesti-centru.jpg

Lasă viaţa să te surprindă – este unul din motto-urile după care mă ghidez. Problemele apar atunci când surprizele sunt mai puțin plăcute…

În urmă cu câteva zile primesc un telefon de la prietenii de la Vodafone. Le spun așa pentru că avem o relație de colaborare: furnizor – utilizator de servicii de telefonie mobilă.

O țipă cu o voce suavă se oferă să îmi explice care este noua ofertă de internet și televiziune 4G a companiei.
În mod normal, spun pas din start „ofertelor” de acest gen, dar pentru că m-a prins într-un moment când eram liber și bine-dispus, am decis să îi ascult vocea d-rei (ceva în genul Liana Stanciu) – cred că a fost motivul principal pentru care a fost angajată (pentru ca de IQ nu poate fi vorba).

Îmi povestește despre vitezele 4G de până la 150 Mbps ale celui mai bun internet din România și despre 4GTV.
Pentru a limita timpul dedicat prezentării „ofertei”, o întrerup după vreo 3 minute și o întreb dacă aceste servicii sunt disponibile în Pitești.

După o scurtă pauză (2-3 secunde), tipa îmi zice: „ok, deci Pitești”, iar apoi cu un glas puțin pierdut: „ăăă… în ce județ?”

A fost momentul maxim, unul care m-a făcut să mă gândesc ce „orgasme intelectuale” oferă d-ra consultant Vodafone (gratuit, fără niciun cost suplimentar – ca să fiu în ton cu oferta), momentul în care prostia a fost etalată în toată splendoarea ei.  Am închis și am început să râd.

Le recomand celor de la Vodafone să modifice puțin acea aplicație pe care o folosesc, în sensul că atunci când este introdus numele unui oraș, să fie afișat automat și județul din care acesta face parte.

Nu de alta, dar poate ajuta la creșterea vânzărilor sau cel puțin la evitarea unor astfel de momente penibile generate de angajați microcefali.

 

PS: le recomand deasemenea să renunțe la trimiterea acelor SMS-uri, pentru care noi, cumpărătorii nu ne-am dat acordul să le primim!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close