Peştele de la cap se împute …

Politicienii de pe malul Dâmboviței sunt tot mai simpatici pe rețelele de socializare.
Îşi propun sa fie acizi şi metaforici, dar nu realizeză că devin penibili.

Liviu Dragnea pozează în mare pescar şi face mişto (puțin voalat) de premierul Grindeanu, spunând ca a prins mai multe ştiuci decât el, scorul fiind de 17 la 9.
Încercând să pară erudit, Dragnea dă din nou cu bâta în balta (ca să ramânem on-topic), vorbeşte despre „catch and release” dar inventează un nou termen în limba română: „întradevar”.

Într-adevar, cu asa guvernanți… România riscă un regres, o întoarcere in timp, în perioada de tristă amintire comunistă.

De remarcat şi vestimentația pescareasca inovatoare utilizată de premierul Grindeanu, care ține să ne demonstreze că guvernarea nu este singurul domeniu în care este un novice.

Tot la capitolul deplasărilor pe ape (tulburi) poate fi trecută și declarația lui Victor Ponta – care cu ceva timp în urmă a fost în aceeaşi barcă cu Dragnea (nu mă refer la barca împinsă de jandarmi la inundații), și care acum ne spune că s-a salvat de la înec atunci când a fost azvârlit peste bord (din barca PSD), a învățat să inoate împotriva curentului, iar acum e gata să le ofere un colac de salvare viitoarelor victime ale PSD.

O veche vorba românească spune că peştele de la cap se împute …

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close