Nu vă stresați, veți fi din nou votați

parlamentari-penali.jpg

Cum să nu ?
Clar, prostimea dă năvală la urne, altfel popa nu le dă cu busuiocu’n cap !
Șantajul tagmei mincinoșilor patologici, cu IQ sub 20, a devenit agresiv, mai nou și-au angajat căței ca PCR-ul, care aleargă leșinați pe stradă si te trag de mânecă până le răspunzi sau îi înjuri, da’ nici înjurați nu se opresc !
A devenit un soi de fugă după omul care, epuizat după opt, zece sau mai multe ore de muncă își mestecă amar problemele, încercând să ajungă acasă.
Fără pic de jenă, mizeriile cu statut de staf de campanie, îi fugăresc și le îndeasă în urechi discursul cu „cel mai cel candidat”, pe care musai să-l votezi, dacă vrei să se schimbe România.
Poi, da, se schimbă, vin urmașii burtoșilor care au dormit patru ani în parlament, au votat legi despre care habar n-au ce cuprind, tagma jefuitorilor cu foamea și dorința de ciolan, cultivate din scutece. Statusurile lor au invadat spațiul virtual, amintindu-ne de alegerile prezidențiale. Fi-mi-ar scârbă !
„Haiducii salvează România” – pe bune ? Adică fură de la ‘ăi vechi, ca să aibă și ei ? Sau fură la comun, ‘ăi vechi și ‘ăi noi, de la amărâta țărișoară, de la săraca țară bogată, rămasă acum cheală și subnutrită.
Paparude fără rușine ce sunteți ! Vă mutați după cum bate vântul, doar, doar mai e ceva de furat, rămas neștiut priviri hulpave și lâncede !
Oare poporul ăsta se va trezi vreodată ?
Atâtea creiere și nu reușim să înlăturăm o clică de nesătui ? Aceleași liste cu nume ne sunt vârâte sub nas din 4 în 4 ani, iar noi acceptăm în tăcere.
Exportăm genii și păstrăm idioți, pe care îi așezăm la loc de cinste – în fruntea țării !
Rușine nouă !

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close