Ne plac femeile bune la… cratimă

femeie.jpg

S-a scris foarte mult despre întâlnirile (inițiate) în mediul online.

Într-o lume în care avem tot mai puțin liber (motivele sunt diverse), din comoditate sau din plictiseală, întâlnirile online reprezintă una dintre soluțiile pentru găsirea unei partenere.
Un scurt schimb de replici ne oferă posibilitatea de a ne face o idee despre persoana cu care dialogăm și de a concluziona dacă va urma sau nu și o întâlnire față în față.

Da, ne plac femeile inteligente, cu replică (de preferat una care să demonstreze că IQ interlocutoarei este mai mare decât numărul pe care îl poartă la pantofi).
Da, ne plac femeile cărora le plac cuvintele. Ne plac cele care știu că un „i” (în plus sau în minus) este foarte important intr-o frază, pentru că nu-i asa, în viață e mai bine sa fi fu*ut, decât să fii fu*ută.

Un „mi-ar place” (sau mai rau – „miar place”) să ne vedem – venit din partea ei, reprezintă o antiteză perfectă pentru așteptările unui bărbat. Și desigur că spunem pas. Chiar dacă este foarte frumoasă.
Știi, o cratimă adăugată între „noapte bună” și prenumele meu, mă determină să vreau să te vad în ziua urmatoare, pe când lipsa ei… face ca magia să se risipească rapid.

Este foarte adevarat ca nimeni nu e perfect, cu toții greșim uneori (mai mult sau mai puțin), compromisuri s-au făcut și se pot face tot timpul, depinde doar de noi, de cât de mult marșăm pe ideea că iubirea trece din când în când și prin gramatică. Mai ales atunci când vorbim despre o iubire de durată.

Ne plac femeile bune la… cratimă!

Comentarii Facebook:

Share this post

1 Reply to “Ne plac femeile bune la… cratimă”

  1. Ana Denisa Iocan spune:

    Este un super articol!
    Faza cu „in viata e mai bine sa fi fu*ut, decat sa fii fu*uta” e bestiala.
    L-am recomandat tuturor prietenilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close