Microcefalul ministru al Educației, Liviu Pop, recidivează: „școala e gratuită pentru copii – plătesc statul și părinții”!

pop.jpg

Analfabetul care ocupă postul de ministru al Educației în România, Liviu Pop, a făcut o noua declarație halucinantă!
Fiind prezent (în calitate de invitat) la emisiunea „În fața ta”, la Digi24, acesta e declarat:

„Educația e gratuită conform Constituției. În fapt, cineva trebuie să asigure această gratuitate. Statul asigură o parte din gratuitate, părintele asigură altă parte din gratuitate, copilul nu plătește nimic”

Se pare ca d-ul Liviu Pop nu ratează nicio ocazie pentru a dovedi ca o veche vorba românească i se potrivește perfect: „Mai bine taci și doar pari prost, decât să vorbești și să înlături orice îndoială…”
Este de notorietate modul de exprimare în limba română al celui care ocupă pentru a doua oară (incredibil, nu?) fotoliul de ministru al Educației. După o intervenție chirurgicală, fostul ministru interimar al Educaţiei în 2012, și titular al aceluiași post in 2017, îi informa pe prietenii săi de pe Facebook că totul este sub control, operaţia la „genunche” a decurs bine.

Având în vedere aceste elucubrații debitate în spațiul public de ministrul Educației, considerăm că acesta este total incompatibil cu funcția pe care o deține în acest moment, și ca atare, îi solicităm în mod public demisia de la conducerea ministerului Educației.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close