Meleșcanu – de la Muzeul Antipa la Guvern

melescanu.jpg

Titlul articolului este inspirat de o glumă făcută de un mucalit, atunci când a auzit că Teodor Meleșcanu este propunerea PSD-ALDE pentru MAE (apropo de locaţia din Piaţa Victoriei şi de vârsta înaintată a lui Teodor Meleşcanu).
Teodor Viorel Meleșcanu (76 ani), revine în funcția de minstru de externe după mandatele anterioare – 1992-1996 si cele 8 zile (între 10 și 18 noiembrie 2014).
Meleșcanu a fost numit ministru de externe în 10 noiembrie 2014, dupa demisia lui Titus Corlățean, care a fost acuzat că a împiedicat votul românilor din diaspora, și a avut ca sarcină organizarea celui de-al doilea tur de scrutin.
El a refuzat să suplimenteze numărul secțiilor de vot din străinătate, susținând că responsabilitatea pentru acest lucru ar aparține BEC.
După cel de-al doilea tur al alegrilor, Meleșcanu a demisionat de la conducerea MAE, din același motiv ca și Corlățean – proasta organizare a votului din diaspora.
Nu înțeleg cum alianța PSD-ALDE, care promite că reface România, poate numi o astfel de fosila, care să conducă un minister atât de important.
Teodor Meleșcanu, a fost tot timpul în prim-planul puterii in ultimii 26 de ani, dar nu are nicio realizare notabilă in activitatea sa ca ministru de externe, ministru al apărării naționale sau ca director al SIE.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close