Impotenţa complice a Europei

atentat.jpg

Nu mai e nevoie de război, Europa știe să-și omoare cetățenii și pe vreme de pace. Știe să-i alunge din casele lor fără să tragă un foc de armă, făcând loc sălbaticilor din lumea a treia, cu care speră că va construi multiculturalismul dezvoltat.

Aceştia sunt întâmpinați cu flori şi imagini cu pisici, postate de către imbecilii spălați pe creier, cărora drăguții de ”refugiați” le vor arăta mila Islamului, luându-le gâtul, violându-i sau trecând cu camionul/furgoneta peste ei.

În locul unei reacții concertate a liderilor europeni, care să aiba ca target exterminarea acestor scelerați, avem parte de condoleanțe, Franța alege să stingă luminile de pe turnul Eiffel, răspundem terorii cu o condescendență complice.

Omul are înclinația naturală pentru supraviețuire, în situații critice e capabil de orice pentru a se salva. Doar că, în asemenea cazuri singurii care reușesc sunt cei puternici, ori Europa crește doar oameni de plastilină, ușor de modelat și de ținut în frâu, iar acum o face prin teroare. Teroare pe care tot ea, prin liderii săi degenerați și trădători ai propriei specii și rase o seamănă cu bună știință între oamenii-plastilină care reacționează cu inimioare, floricele și curcubee la carnagii.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close