Ieftină, ingenioasă, confortabilă – locuința perfectă, la doar 12000 de euro

La ediția din 2017 a Targului Național Imobiliar, organizat în perioada 19-21 mai, la București, au fost prezentate unele concepte inovatoare în materie de locuințe: casele din containere maritime.

Containerele maritime sunt de două dimensiuni, de 15 și 30 de metri pătrați. Ambele au aceeași lățime, 2,44 metri. Cea care variază este lungimea: pentru cel mic este de 6 metri, iar pentru cel mare este de 12,2 metri.
Casele pot fi realizate din unul sau mai multe containere, în functie de suprafața dorită de client, pot fi îmbinate pe orizontală sau pe verticală, rezultând astfel o locuință cu o suprafață utilă de 30, 60, 90, 300 mp sau o casă cu etaj.

Casele realizate din containere maritime sunt perfecte pentru locuit, pot fi utilizate ca și case de vacață, cabane turistice, campinguri, case sociale, sedii de firmă, etc.

Prețurile încep de la 11900 de euro și cresc în funcție de complexitate și de materialele folosite.

În Europa de Vest, datorită costurilor mici de producție și de întreținere, casele din containere maritime au devenit una dintre cele mai apreciate variante de locuință permanentă, temporară sau de vacanță.

Ce părere aveți?

Comentarii Facebook:

Share this post

1 Reply to “Ieftină, ingenioasă, confortabilă – locuința perfectă, la doar 12000 de euro”

  1. Ana Maria Ene spune:

    Casele arata bestial!
    Sa iti faci o casa la 11900 de euro, cred ca este destul de convenabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close