Gheorghe Hagi – un milion mai puțin

gheorghe-hagi.jpg

Gheorghe Hagi, a plătit un milion de euro comision unei firme din Malta din suma de 2,5 milioane de euro încasată pentru transferul jucătorului Critian Manea de la Viitorul la Apollon Limassol, potrivit unor documente din dosarul Football Leaks.
Transferul la Apollon a fost unul fictiv: Manea,nu a ajuns niciodata în Cipru, el semnând contractul si a facut vizita medicală in Belgia.
In mai 2014, Hagi a semnat un contract cu compania Dito Trading and Consulting Limited din St. Julians (Malta), reprezentata de agentul FIFA, Thorsten Weck, pentru evaluarea unui posibil transfer al lui Manea.
Conform documentului, Hagi a acceptat sa platesca firmei Dito orice suma care ar fi depasit 1,5 milioane de euro la efectuarea transferului tanarului fotbalist.
Cristian Manea a fost cedat in iulie 2014 de la FC Viitorul la clubul cipriot Apollon Limassol, pentru suma de 2,5 milioane de euro, astfel ca Dito a incasat imediat un milion de euro din partea lui Hagi.
Conform informatiilor cuprinse in emailuri si documente Football Leaks, impresarul israelian Pini Zhavi, controleaza cluburile Apollon si Mouscron si evita astfel regulile FIFA care interzic detinerea de drepturi economice la jucatori de catre terte parti (Third Party Ownership).

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close