Elevă din Ploiesti, bătută și umilită de două tinere

Elevă agresată si umilită la Ploiești

Elevă agresată si umilită la Ploiești

Posted by Jurnal Online on Monday, June 12, 2017

Un nou incident șocant, care are în prim plan elevi din Romania: o elevă este bătută și umilită de alte doua fete, este stropită cu apa, fără ca nimeni dintre cei prezenți să intervină.

Scena a fost filmata cu telefonul mobil de o alta persoana care a fost martoră la acest incident, și videoclipul a fost publicat online pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Judetene Prahova, Raluca Brezeanu, a declarat că polițiștii s-au sesizat din oficiu și au deschis dosar de cercetare penală pentru loviri sau alte violențe, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice, în cazul a două adolescente de 15 ani, una din Ploiești iar cealaltă din localitatea Blejoi – care apar in inregistrare agresand și umilind o altă tânără, precum și în cazul tânărului care o stropește pe victimă cu apă.

Până în prezent, poliţiştii le-au audiat pe cele două agresoare, dar şi pe băiatul care apare în filmare stropind-o pe victimă cu apă în timp ce aceasta era bătută şi obligată să sărute mâinile agresoarelor.
Adolescentul este cercetat penal pentru complicitate la infracţiunea de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Care credeți că sunt cauzele care determină astfel de comportamente antisociale extreme?

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close