Din colecția – Cum să aberezi pe net

Aberatii-online.jpg

Io v-am spus că mă las de cetit că-i mai sigur pentru toată lumea.
Mai nou aflu de ce a fost creată femeia, citez „femeia a fost creată ca să iubească și să fie iubită”. Ai, pe bune ? M-a dat pe spate cugetarea aiasta profundă.
Cineva fără ocupație a construit femeia și-a dat cu ea de pământ cu unicul scop de a fi iubită. Da, domne, alteceva nu știe să facă ! Zilnic ostenește spre a fi subspecie, poi, da, utilitate – 0. E precum pământul, se învârte în jurul propriei axe (dacă are una) și bineînțeles în jurul lui. Cum care lui ? Al soarelui ei, statutul nu-i permite altceva. Ei, sunt și „planete” cu mai mulți sori, acu’ te ții belea dacă au răsărituri simultane, sigur n-apucă decât un asfințit și ăla cam vinețiu.
Mai dă’o dreaq de filozofie, așa reducere la absurd, n-am mai întâlnit. Știam că fiecare specie are și subspecii, între noi fie vorba și la propriu și la figurat, da’ totuși, prea multe meduze, lipitori și alți paraziți(te).
Auzi iubibilo, o fi trăit ea meduza atâta amar de vreme fără creier, da’ totuși, nu crezi că e cazul să evoluezi nițel ? Mai dezlipește-te de specia întreținătoare și încearcă mersul biped, e nevoie de ceva strădanie, da o să-ți iasă până la urmă. Nu de alta, dar categoriile inferioare nu prea prin loc pe arcă și rămâi pe mâinile „potopului”.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close