De ce domnule preşedinte?

stiri-4-octombrie_1200x675-1024x576.jpg

Domnule Iohannis, vă scriu pentru a vă întreba de ce nu ați promulgat legea celor 102 taxe care tocmai a fost declarată ca fiind constituțională de Curtea Constituțională a României?
E dreptul meu sa vă intreb, având in vedere că sunt cetățean român, unul care v-a acordat girul pentru a reprezenta interesele românilor, din postura de președinte.
De ce țineți neapărat sa faceți din această lege un motiv de luptă personală si absurdă, neglijând interesele românilor?
De ce refuzați sa promulgați o lege care este constituțională şi care a fost votată și de reprezentanții partidului d-voastră in Parlament?
Imi amintesc cu regret de un episod asemănător, in care instituțiile statului, recte Instituția Prefectului Argeș, retrimitea în instanța un dosar (formulând un recurs) care avea ca obiect obligativitatea înmatriculării unui autoturism fără plata acelei taxe aberante şi ilegale – timbrul de mediu, deși știa clar că va pierde la recurs (ceea ce s-a și întâmplat).
Era doar o bătaie de joc la adresa cetățeanului român platitor de taxe şi o risipă de bani.
Taxa de timbru este una dintre cele 102 taxe cuprinse in legea pe care d-voastră refuzați sa o promulgați acum.
Vă întreb d-le preşedinte: de ce?

PS: probabil că şi d-voastră o să vă întrebați la viitoarele alegeri prezidențiale de ce nu ați mai primit voturile românilor …

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close