Corul imbecililor

dragnea-trump.jpg

Urmărind evenimentele din ultimele zile constat cu regret că numărul alienaților din România este în continuă creştere.
Cel care a dat startul acestui delir, a fost nimeni altul decât Victor Ponta, care a scris pe Facebook că incendiul de la clubul Bamboo ar fi opera adversarilor PSD, și o copie fidelă după cel din clubul Colectiv.

„Dl Iohannis si „Propaganda” o sa ceara iar demisia Guvernului PSD? Sau de data asta nu au reusit sa faca sa „moara oameni”? Mai incearca o data …”

Au urmat alți scelerați, cu acelaşi mesaj.
Anca Florea, consilier PSD in cadrul Consiliului General al Muncipiului Bucuresti, fosta angajata la Antena 3, a scris pe aceeaşi rețea de socializare (mesaj care ulterior a fost şters):

„deci #colectiv e ditamai rețeta ???
ca deabia m-am sculat şi nu pot gândi altceva”

Mesajele reprezentanților PSD au fost preluate şi răspândite în mediul online de armata de postaci fideli şi de unii pseudo-jurnalişti.
Totul a culminat cu mesajul liderlui PSD, Liviu Dragnea, care revenit din vizita efectuată in SUA, a catalogat demonstrația de duminica din Bucureşti ca „mineriada” și „început de lovitură de stat”

Este culmea nebuniei şi nesimțirii să vorbeşti despre mineriade, când preşedintele de onoare al partidului tau e responsabil de moartea oamenilor in mineriada din 1990, fiind acuzat de crime împotriva umanității.
Să înțelegem că cele două milioane de femei care au demonstrat în SUA după învestirea lui Trump, au participat la o lovitură de stat?

Le recomand celor menționați în acest articol, cât şi celor care susțin asemenea elucubrații un control medical (deşi pentru mulți dintre aceştia nu cred că mai există vreo soluție curativă) …

Comentarii Facebook:

Share this post

1 Reply to “Corul imbecililor”

  1. Maria Stoica spune:

    Sunt multi nebuni! Unul dintre ei este si fosila de Ion Cristoiu care a spus ca Romania TV: „Ma astept ca Iohannis sa dea foc la cladirea guvernului alaturi de demonstranti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close