Circ cu Liviu si Mihai

liviu-si-mihai.jpg

Este momentul unei analize. Una medicală. Este imperios necesară atât pentru Liviu, cât și pentru Mihai, primii doi nebuni din fruntea celui mai mare partid care conduce România – PSD – unul fiind președintele acestuia, iar celălalt ajutor de prim-ministru (deși în acte figurează ca titular).

După o discuție de 5 ore în circul (CEX-ul) lor, Liviu și Mihai au ieșit împreună la declarații.
Primul a lovit Liviu, care a spus că atât el, cât și premierul au comunicat prost unul cu celălalt, și că această criză a fost provocată de niște forțe oculte din afara partidului.
Liviu i-a amenințat pe colegii din PSD că el nu merge a treia oară cu o propunere de premier la Johannis. Nici n-ar avea cum: Mihai a fost a treia propunere. Ne amintim că Sevil a fost prima propunere, iar Sorin a doua.

Mihai a precizat că nu a fost niciun război între ei, însă adevărata bomba a fost detonată atunci când același Mihai a spus că el nu are nimic să le reproșeze și că chiar s-a opus demisiei celor două: Sevil și Rovana, care imediat după ce au fost acuzate de DNA, au intenționat să renunțe, uitând că el a fost cel care cu 2 zile înainte tocmai asta acuza: problemele de imagine și de moralitate.

Invidioși pe colega lor Gabi, care a cheltuit 8.5 milioane de lei (aproape 2 milioane de euro) pentru o statuie reprezentând un principe de Monaco, amplasată în Parcul Circului, Liviu și Mihai nu s-au lăsat mai prejos și au ținut neapărat să aibă circul lor.
Și… slavă Domnului, a fost o reușită deplină!

În final, am aflat că Sevil și Rovana s-au sacrificat pentru binele partidului și au demisionat.
Ah… stai că mai era ceva: mai era și d-ul Cuc, care a plecat și el, deși conform celor spuse de Liviu, a avut unele realizări care l-au surprins până și pe el (Liviu).

Circul continuă și azi, când este programată o nouă ședință a circului (CEX-ului).

credit foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close