Când miracolele nu mai sunt suficiente

636240064459337867w-800x500.jpg

Fanii lui Real Madrid au trăit din nou la intensitate maximă finalul unei partide din La Liga.

In minutul 85 madrilenii erau conduşi cu 1-3 (pe Santiago Bernabeu) de Las Palmas şi evoluau în inferioritate numerică după eliminarea lui Bale din minutul 47.
Au reuşit însă o altă „remontada” (după cea de la Villarreal) grație celor doua goluri inscrise de Cristiano Ronaldo în minutele 86 şi 89.
S-a terminat 3-3, un rezultat în urma căruia Real Madrid cedează prima poziție rivalei Barcelona.
Per ansamblu putem spune că acest rezultat este unul bun pentru Real, având în vedere desfăşurarea partidei.

La o analiză mai atentă însă ies în evidență unele probleme serioase ale trupei lui Zidane.
Este vorba despre o incapacitate temporară (cel puțin asta speră suporterii Realului) de a juca acel fotbal care să satisfacă dorințele fanilor şi care să se concretizeze şi pe tabela de marcaj.

Această pasă proastă determină unele erori inexplicabile, cum este cea facută de Gareth Bale, care după ce îl loveşte pe Viera şi primeşte meritat cartonaşul galben, continuă să protesteze şi îl împinge pe jucătorul canar chiar în fața arbitrului Fernandez Borbalan, care îi arată fară nicio ezitare cartonaşul roşu.

Se alătură pe această listă a erorilor şi Sergio Ramos, care este depaşit ca în curtea şcolii de Tana, la primul gol al canarilor, apoi provoacă un penalti in minutul 56 (care este transformat în gol de Viera).

O altă prezență pe lista erorilor este cea a portarului Keylor Navas, care printr-o ieşire neinspirată în care ratează balonul,facilitează înscrierea celui de-al treilea gol de către cei de la Las Palmas, şi este nevoit să suporte fluierăturile suporterilor madrileni.
Deși apărarea comite greşeli în lanț, Zidane continuă să nu îl folosească pe Pepe – unul dintre cei mai siguri fundaşi din La Liga.

Aşa cum spunea un ziarist spaniol „con los milagros ya no basta” – miracolele nu mai sunt suficiente, Real Madrid trebuie să reînceapă să joace și fotbal.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close