Campionul ipocriziei – Leonard Doroftei

„Am o strada şi o sala de sport in Ploieşti care-mi poarta numele, dar mor de foame! Am fost aruncat ca o masea stricata!”

declară fostul campion mondial de box, stârnind empatia românilor.

Deși a amenințat că pleacă din România, după ce Primăria Ploiești i-a pus în vedere să evacueze spațiul în care se află pubul său, clădirea fiind una cu risc seismic, se pare ca Doroftei s-a răzgândit şi vrea să ajungă la un compromis cu oficialităţile din Ploieşti.
Fostul mare pugilist cere un nou spaţiu în locul celui din care urmează a fi evacuat.

Adrian Dobre, primarul din Ploieşti, susţine că Doroftei a primit notificarea de eliberare a spaţiului încă de anul trecut şi că „Moşul” ar fi avut destul timp la dispoziţie pentru a-şi muta afacerea în altă parte.

Referitor la declarația lui Dorftei cum că „moare de foame”, aceasta este o dovadă de maximă ipocrizie, având în vedere că acesta se regăsește pe lista foștilor sportivi care beneficiază de rente viagere oferite de statul român, el încasând lunar peste 9000 de lei – 9124 de lei în iunie 2017, conform ultimului stat de plata publicat de Ministerul Tineretului şi Sportului (vezi imaginea atașată).

Doroftei minte şi când spune că este singurul afectat, deşi în aceeaşi situaţie se află şi Galeriile de Artă Ploieşti, care își desfășară activitatea la parterul blocului în care se află şi Doroftei Pub.

Așadar, Doroftei nu este doar campion modial WBA, el devine și campionul ipocriziei…

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close