BOR respectă postul, dar ignoră bunul simţ

Corneliu.jpg

„Nu facem cercetări disciplinare în post” – aceasta a fost explicația halucinantă oferită de Biroul de Presa al Patriarhiei Române, ca răspuns la întrebarea de ce Sinodul Permanent al BOR se va reuni în zilele de 17 şi 18 august, pentru a cerceta „presupusele abateri de natură morală”, de care este acuzat episcopul Huşilor, Corneliu.

Între timp, episcopul Corneliu Bârlădeanu îşi poate desfăşura liniştit „activitățile”, poate să slujească, să spovedească (că doar suntem în post, nu?).
Vă imaginați ce legătură spirituală se va crea între enoriaşii aşezați în genunchi în fața episcopului (pentru spovedanie) şi Dumnezeu…

Deşi Patriarhia Română a recunoscut că bărbatul care apare în scenele intime, este episcopul Huşilor, şi că acesta a fost sfătuit să se retragă din activitate, episcopul a refuzat, motivând că imaginile sunt trucate.

In acest timp Mitropolia Moldovei şi Bucovinei îndeamnă clericii şi credincioşii „să stăruiască în rugăciune, statornicie în dreapta credinţă şi în împlinirea poruncilor lui Dumnezeu”.

Amin!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close