Bea Coca-Cola cu ochii închişi!

cola-ochi-inchisi.jpg

„Unele momente în viaţă se simt mai bine cu ochii închişi” – acesta este sloganul ultimei campanii publicitare pentru celebra băutură răcoritoare Coca-Cola.

Afirmaţia conţine un adevar, există astfel de momente în viaţă, cel mai elocvent care îmi vine în minte, este cel al sărutului, atunci când marea majoritate a subiecţilor (68%) închid ochii.

Şi în cazul în care bei (multă) Coca-Cola, şansele să închizi ochii cresc destul de mult, diferenţa este că rişti să îi închizi pentru totdeauna… sau exprimat în stilul neaoş românesc, dacă nu beleşti ochii, beleşti…

Ce este Coca-Cola? Din ceea ce ştim, un amestec de apa carbogazoasă, zahăr, acid fosforic, coloranţi de caramel, arome naturale şi cofeină, plus câteva ingrediente care sunt secrete.
Cola nu aduce niciun beneficiu organismului, fiind densă energetic şi săracă nutriţional.
Cea mai mare problemă a acestui tip de băuturi (fie că vorbim despre Coca-Cola sau Pepsi) este aportul caloric mare – aprox. 45 Kcal/100 ml, iar în cazul variantelor light sau fără zahăr, care nu au calorii multe, există multe semne de întrebare referitor la inocuitatea îndulcitorilor pe care îi conţin.

Dacă v-aţi gândit să vă potoliţi setea cu o Cola, trebuie să ştiţi că aceasta nu doar că nu hidratează, ci conţine şi zaharuri care deshidratează, fiind diuretice.

Dacă tot sunteţi fan Coca-Cola şi nu vreţi să renunțaţi la pasiunea d-voastră, trebuie să știţi că puteţi utiliza celebra băutură și în alte moduri: pentru curăţarea vasului de toaletă, pentru indepărtarea coroziunii sau a petelor de grăsime, iar aceste lucruri le puteți face (e chiar indicat) și cu ochii deschiși.

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close