Atunci când „noi” contează mai mult decât „eu” – gesturi care încălzesc trupul și inima

Având ca exemplu acțiuni similare desfășurate în Statele Unite și în Europa, am inițiat alături de membrii grupului „Pitești, orașul meu” o acțiune prin care comunitatea vine în ajutorul celor fără adăpost sau fără posibilități materiale, pentru a-i ajuta să se încălzească în aceste zile friguroase de iarnă.

Am ales ca loc de întâlnire „Parcul 1907” din Pitești, situat într-o zonă centrală, natura a venit în ajutorul noastru – copacii susținând fularele, eșarfele și căciulile pe care le-am așezat alături de mesaje ca „Ia-mă cu tine, și îți va fi mai cald!”, „Nu m-am pierdut, sunt aici special pentru cine are nevoie”, „Sper să te încălzesc”, etc.

Atât eu, cât și colegul Răzvan Șerbănoiu, am fost plăcut surprinși de faptul că inițiativa noastră a fost remarcată de mai multe stații TV locale și naționale (Pro TV, A1, Realitatea TV), și de alți reprezentanți ai presei, care au fost prezenți la startul (și pe parcursul) evenimentului.
Ne bucurăm că ideea noastră a avut un impact pozitiv, astfel de inițiative civice ne ajută să evoluăm ca indivizi, ca și comunitate, să devenim mai umani, să ajungem în acel moment în care „noi” contează mai mult decât „eu”.

Eu încă mai cred în puterea exemplului.
Dacă și tu crezi acest lucuru, ești invitat să te alături acestui proiect, care este unul în derulare – Gesturi care încălzesc trupul și inima
Poți merge la orice oră (și în orice zi) în Parcul 1907, unde poți lăsa un articol (fular, eșarfă, căciulă, mănuși, haină, etc).
Aceste obiecte încălzesc nu doar corpul, ci și inima!

Dacă totuși nu poți să ajungi în parc, poți ajuta și cu un Like/Share.

În numele tuturor celor care vor beneficia de acest ajutor, îți mulțumim!

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close