Altă emisiune, acelasi idiot: Jeremy Clarkson

Jeremy-Clarkson.png

După ce a fost concediat de BBC, din cauza atitudinii sale rasiste si discriminatorii, Jeremy Clarkson, fostul prezentator al emisiunii „Top Gear”, are o noua emisiune „The Grand Tour”, care este dufuzată de Amazon Prime.

In ultimul episod, Clarkson a adus în platou un vehicul construit chiar de el dintr-o jumătate de fosă septică şi un fotoliu pe care pretindea ca il controlează cu telefonul mobil.
În momentul în care ceilalţi doi prezentatori au vrut să vadă ce se află sub capotă, au descoperit un bărbat care pedala şi făcea manevrele în funcţie de ceea ce spunea realizatorul.
„O, Doamne. Este un om acolo înăuntru!”, a murmurat Richard Hammond. „Nu e doar un om, e un român. Le dau de muncă celor nou veniţi la noi în ţară. Ingineria britanică, doamnelor şi domnilor, cu piese româneşti” a spus Jeremy Clarkson.

Este laudabilă reactia ambasadorului României la Londra, Dan Mihalache, care a reacționat, catalogând gestul drept un „derapaj regretabil” bazat pe „stereotipuri fascistoide” si a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook:

„Un nou caz al unui individ care recurge la stereotipuri fascistoide, din dorinta de a obtine audienta. Se pare că Jeremy Clarkson nu a învăţat nimic din anul pe care l-a petrecut pe tuşă şi revine în forţă cu acelaşi comportament. Pentru unii experienţa nu echivalează cu acumularea de înţelepciune. Dar, dacă putem să înţelegem frustrările personale ale unora, nu mai putem înţelege când astfel de comportamente sunt tolerate de redactori şi de public. Este regretabil că astfel de derapaje continuă să apară în spaţiul mediatic din Marea Britanie, cu atât mai mult cu cât relaţia reală dintre cele două state este de bună cooperare, inclusiv pentru prevenirea şi combaterea sclaviei moderne. Ambasada României la Londra va trimite o scrisoare de protest postului de televiziune”,

 

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close