50 de umbre și atât

umbre.jpg

Am văzut 50 Shades Darker. Această postare este interzisă copiilor sub 12 ani, haterilor cu deficit ADHD, misoginilor sau fetelor bătrâne cu impresii de femei independente.

1. A început filmul. Apare titlul mare: 50 de umbre întunecate. Primul semn de întrebare…umbrele pot fi și luminoase?
2. Christian, sau cum îi spun apropiații, Cristi, îi tot trimite flori lu Anastasia. Asta o arde la modu’ supărată și le aruncă mereu la coș. Analizez puțin buchetu’, panglica, florile, ghiveciu’, fac repede un calcul, în jur de 350 de lei aruncați de-an pulea. Buuun, un motiv în plus să nu mai cumpăr flori femeilor.
3. N-am citit cărțile dar sala era plină de fetițe de 13,14 ani care mă puneau în temă cu ce urma să se întâmple în film. Mereu auzeam replica ,, aici urmează să…”. Îmi venea să mă întorc la ele și să le surprind eu un pic arătându-le ceva ce n-au mai văzut pe viu. Dar m-am gândit că era foarte posibil să mă surprindă ele pe mine.
4. Dakota Johnson a fost mult mai bună decât în filmul anterior. Și mult mai epilată.
5. Mr. Gay, cum mai fac misto prietenii de Cristi, s-a hotărât să cumpere toate pozele cu Anastasia dintr-o expoziție. Asta așa, doar ca să se bage în seamă cu ea. Mi se pare ca iar a dat banii de-an pulea. Sunt sigur că manțoapa avea pozele și pe facebook și pe instagram, putea să le ia lejer de acolo.
6. Anastasia acceptă să ia cina cu Cristi pentru a sta de vorbă. Încearcă ea să facă o glumă, cum că iese cu el doar pentru că îi e foame. De fapt ea vorbea serios. N-avea o chiflă în stomac și râgâia de hamburgeri. Ar fi mâncat și ea un meniu cu ciorbiță, piept de pui cu piure și salată.
7. Ăștia doi renegociază contractu’. Scena mi se pare identică cu poveștile din Moldova, ea îi promite că nu mai pleacă, el îi promite că n-o mai bate.
8. Scenele de sex sunt savuroase. N-am înțeles cu ce a greșit Cristi de stă mereu cu capu între picioarele ei. Probabil a pus vreun pariu cu cineva că asta nu se epilează nici în filmul ăsta și l-a pierdut.
9. Îi cumpără sărăciei și rochie, și cercei și tot ce au vrut țâțele alea frumoase ale ei, numa’ numa’ și-o asorta chiloții cu niște bile dubioase. Atât eu cât și Anastasia, fiind mai de la țară, n-am știut ce se face cu bilele alea. Amândoi am avut o reacție gen: scârbosuleee… Da’ melteanu’ știa cum se întrebuințează și-o îmbârligă pe proastă să le poarte toată seara în interiorul ei.
10. La petrecerea organizată de mă-sa lu’ Gray toată lumea licitează pentru a dona unor copii sărmani numai ei doi fac sexuț în camera lui de când era păduche ambulant. Asta și-a donat și ea banii de la el numa’ de dragu’ de a pleca de acolo. De fapt de dragul de a-și scoate bilele alea nenorocite care cred că deja îi făcuseră răni.
11. La câteva zile distanță se hotărăsc să facă și ei chestii de cuplu normale, cum ar fi să conducă un yacht foarte scump într-un golf în care n-ajung niciodată cei cu chiloții rupți în cur.
12. Curioasă din fire, Anastasia intră în grajdul lui Gray, locul unde el îşi ține biciurile, șaua, hamurile și toate instrumentele de călărit iepe. O mănâncă în cur și-i cere lu Gray s-o bată iar, da mai ușor, gen fără urme, cu lovituri la ficat. Ăsta o potcovește puțin, îi pune hamul, o călărește și neghează la sfârșit. Asta se scutură și ea exact ca o găină proaspăt călcată de cocoș.
13. Cu o zi înainte de ziua lui, Cristi face accident de elicopter. Cum sună asta, accident de elicopter. Inițial am crezut c-o să moară sau ceva, dar nu se întâmplă așa. Se întoarce acasă mai teafăr decât Rambo în războiul din Vietnam. Am crezut că e imposibil să cazi cu elicopterul în munți și să nu pățești nimic dar cum eu merg de cele mai multe ori cu metroul, nu pot să-mi dau cu părerea.
14. Sărăcia, cum îmi place să o alint pe Anastasia, îi cumpără un cadou lu Cristi suuuper șmecher. Un breloc. Tare, nu?
15. La un moment dat apare o altă sărăcie care o amenință pe sărăcia 1 cu un pistol. Nu știu de unde dracu a avut bani de pistol boschetara aia. Probabil nu plătise chiria vreo două luni. Și nici gazele. Bineînțeles că apare Gray și-și salvează consoarta. Aflăm din film că sărăcia 2 era dresată de Cristi. Dădea lăbuța, făcea aport, stătea scărpinată pe burtă, numai s-o mângâi pe cap exact pe un câine cuviincios.
16. De frică să nu fie și ea dresată, Anastasia îl dresează ea pe Cristi. Exact cum face orice femeie cu un bărbat, îi oferă sex de calitate până-l face să devină dependent. Ăsta nu știu ce coșmar are noaptea că se trezește somnambul și-o cere p-asta de nevastă. Și cum unei femei dacă i-ai zis da nu mai poți să-i zici nu apoi, trebuie să se țină de cuvânt.
17. Fetițele din cinema de care v-am spus mai devreme suspină emoționate la scenele de sex brutal. Nu înțeleg de ce, ele sunt încă la vârsta la care mai iau bătaie dacă întârzie acasă.
18. Fac un sexuț mic de ziua lui sărbătorind ,,da-ul” ei. Măcar ăsta să fie cadoul pentru el, că brelocul ăla ieftin din piață de la Obor nu valora nici 1 dolar.
19. La party-ul de a 2 a zi omu se laudă la toată lumea că se însoară. Mă-sa vitregă se bucură de fațadă, știe că Anastasia e săracă și n-are zestre dar o acceptă de dragul lu’ fii-su, și de frica de a nu lua tot neamul la bătaie.
20. Japița blondă care l-a spurcat pe Gray la sex brutal e geloasă că-l pierde pe Cristinel al ei. Începe să realizeze că de fapt ea nu mai e o MILF, ci o granny. Se îmbată și face circ la nuntă. Își ia imediat un pahar de șampanie fix în mufă. Bașca își mai ia și-o bucată de la tovarășa ei cea mai bună. Anastasiei i se urcă șmecheria la cap și nu mai poate de fericire după ce a făcut. Sunt sigur că le-a povestit tuturor prietenelor pe whatsapp. Cristi și nevastă-sa mai fac un ultim sexuț înainte de artificii, după urmând să se îmbete cu celelalte rude bogate ale lui Gray. Bineînțeles, rudele de la țară ale ei n-au fost invitate la nuntă.

By Cosmin Zaman

Comentarii Facebook:

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

scroll to top
Close